Nemcsak a sztár anyját és bátyját ölték meg...

Borzasztó tragédia: Jennifer Hudson eltűnt unokaöccsét is holtan találták!

Véget ért a keresés Jennifer Hudson eltűnt unokaöccse után - Miután a színésznő édesanyját és bátyját tegnapelőtt kegyetlenül lemészárolták, a 7 éves Julian holttestére is rábukkant a rendőrség...

Meggyilkolták Jennifer Hudson anyját és bátyját képgaléria

2008.10.28 11:00ma.hu

A rendőrség megerősítette: a gyermek holttest, amelyet egy elhagyott autó hátsó ülésén fedeztek fel, Julian Kingé, Jennifer Hudson unokaöccséé.

A kisfiút péntek óta keresték, amikor Jennifer testvére, Julia sokkoló felfedezést tett: hazaérve vérbe fagyva találta édesanyjukat és bátyjukat - saját családi házukban lőtték le őket Chicago-ban...

A brutális gyilkosság idején azonban Julia fiának, a hétéves Julian-nek is nyoma veszett. A rendőrség azonnal kutatást indított a gyermek megtalálására.

Julian King - csak hétéves volt... - Fotó: Sky News

Édesanyja könnyek közt kért a televízión keresztül segítséget, Jennifer Hudson pedig százezer dollárt (22,2 millió forint) ajánlott fel annak, aki bármilyen információval szolgál a fiú hollétéről.

A keresés azonban sajnos tragikus eredménnyel zárult. Julian-t is holtan találták Chicago nyugati részén, egy elhagyott Chevrolet Suburban-ba zárva: a rendőrség szerint ő is több lőtt sebből vérzett.

Egyelőre korai lenne találgatni, mi lehetett a kegyetlen gyilkosság motivációja - ahogyan azt sem lehet tudni, ki volt a mészáros. Ám azt a rendőrség kizárná, hogy teljesen idegen követte volna el a sorozatgyilkosságot - tudatta Jody Wies felügyelő.

William Balfour, a színésznő testvérének elhidegült férje - egyben a meggyilkolt kisfiú mostohaapja -, már a rendőrség érdeklődésének középpontjába került, de még nem gyanúsították meg a szörnyű mészárlással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.