Eltűnt a hét éves unokaöccs

Szörnyű kegyetlenség - meggyilkolták Jennifer Hudson anyját és bátyját

Rendőrségi hírek szerint október 24-én meggyilkolták Jennifer Hudson Oscar-díjas színésznő édesanyját és bátyját.

Képek a gyilkosság helyszínéről és Jenniferről képgaléria

2008.10.25 16:40ma.hu, Fotó: MTI
Az eltűnt kisfiú!

Bár a család nem szeretne sok információt kiszivárogtatni, azt mégis tudni vélik, hogy eltűnt Jennifer 7 éves unokaöccse is. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben, hogy kiderítse ki és miért ölte meg az 57 éves Darnell Donerson-t és a 29 éves Jason Hudsont, akiknek holttestét péntek délután találta meg az egyik családtag. Az anyát a nappaliban lőtték le, míg a férfit a hálószobában.

Még pénteken elfogtak egy gyanúsítottat, William Balfour-t, aki korábban már hét évet ült börtönben gyilkossági kísérletért, rablásért, de még semmi biztosat nem lehet tudni arról, hogy valóban Ő követte-e el a kegyetlenséget. A rendőrségi szóvivő továbbá azt is közölte, hogy valójában több embert is őrizetbe vettek, de erről többet nem akar senki nyilatkozni.

William anyja azt nyilatkozta, hogy fia pár évig házastársa volt Jennifer hugának- Julia-nak, de már egy ideje elváltak. Az anya azt is elmondta, hogy a lelőtt nő küldte el fiát még tavaly télen a Hudson „rezidenciáról”.

Az, hogy valójában miért történt a szörnyű tragédia és ki rabolta el a 7 éves kisfiút még nem tudni, de rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyet minél gyorsabban felgöngyölítsék és kézre kerüljön(enek) a tettes(ek).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.