Közelebb a könyörtelen gyilkoshoz?

Megvan a fegyver - Ezzel ölték meg Jennifer Hudson családját

Napok óta foglalkoztatja a közvéleményt a hátborzongató gyilkosság-sorozat: könyörtlenül kivégezték Jennifer Hudson színésznő családtagjait - A rendőrség most talán közelebb jutott az igazsághoz: megtalálták a gyilkos fegyvert.

Megrendítő képek a gyilkosság helyszínéről... képgaléria

2008.10.30 12:15ma.hu - Fotó: Sky News

Egy nyomozó bukkant a pisztolyra azon a környéken, ahol a hétvégén két nappal korábban eltűnt unokaöccs, Julian King holttestét is felfedezték.

Ő volt a borzalmas gyilkosság-sorozat harmadik áldozata. Jennifer Hudson amerikai színésznő édesanyját és bátyját múlt pénteken, saját házukban lőtte le egy az - egyelőre - ismeretlen támadó Chicago-ban. Mindketten a helyszínen meghaltak.

Jennifer Hudson és édesanyja - A mamát megölték

Holttestüket a színésznő lánytestvére, Julia fedezte fel nem sokkal később. Ugyanekkor veszett nyoma az asszony hétéves fiának, Julian Kingnek is.

A sokkot kapott család kétségbeesetten kerestette a gyermeket a rendőrséggel, ám a kutatás drámai eredményt hozott. Julian lőtt sebekkel szintén holtan feküdt, egy elhagyatott autó hátsó ülésén bukkantak rá Chicago külvárosában.

A megtalált fegyvert a rendőrség vizsgálja, részleteket egyelőre nem árulhatnak el- mondta Nick Roti, a helyi rendőrség képviselője.

Hozzátette azonban, hogy egyéb, kisebb bizonyítékokat is sikerült begyűjteniük a kollégáknak a bozótból, mely a parkolási területen található, ahonnan a fegyver is előkerült.

A rendőrség érdeklődésének középpontjába került a gyilkossággal kapcsolatban a meggyilkolt Julian King mostohaapja, akitől Jennifer Hudson testvére, Julia már egy ideje elhidegült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.