A színésznő már nem takargatja a kicsi babát!

Tündéri képek! Nicole Kidman végre megmutatta a lányát!

Hónapok óta arra vár a világ, hogy végre Nicole Kidman is közkinccsé tegye az ő szeme fényét. A színésznő azonban mindeddig semmi pénzért nem mutatatta meg kilenc hónapos kislányát, Sunday Rose-t.

Néhány napja megmutatta! Nicole gyönyörű kisbabájával! képgaléria

2009.04.14 18:40rtlbulvar.hu

Arról hallani sem akart, hogy egy neves magazin címlapján milliókért mutogassa a család kicsi kincsét, de a paparazziknak sem adta meg azt az örömöt, hogy titokban lencsevégre kaphassák a kislányt. 

A minap Ausztráliába ruccant ki a család, ott élnek ugyanis a sztár szülei. Nicole-ék a húsvéti ünnepeket a nagyinál töltötték, és csodák csodájára a színésznő szíve is megenyhült otthon, hiszen az utcára lépve nem takargatta a kicsit, hanem mosolyogva tűrte, ahogy megrohanják őket a fotósok. 

A színésznő férjét, Keith Urbant nemrég jelölték egy díjátadón a legjobb country zenész kategóriában, de végül nem ő kapta az elismerést.
 
Nicole többször nyilatkozta, hogy ő és a kis Sunday Rose a papa legnagyobb rajongója, Keith pedig nem győzi hangsúlyozni, hogy kis családjából meríti az ihletet a dalaihoz. 

Legújabb, Defying Gravity című albumán bizonyára több dal szól majd az ő pici lányához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.