A színésznő utálja a saját filmjeit!

Nicole Kidman beteges félelemmel él!

A 41 éves színésznőt mindenki ragyogó tehetségnek tartja, az egyetlen kivétel ez alól saját maga. Nicole bevallotta, hogy képtelen visszanézni a saját filmjeit, mert magát látva úgy érzi, borzalmasak az alakításai.

A szépséges Nicole az Australia című filmben! képgaléria

2009.01.08 15:10rtlbulvar.hu
Képtelen visszanézni filmjeit!

Feszengve ücsörgött a premieren, majd a kritikától rettegve visszamenekült otthonába. Legutóbbi filmje, az Ausztrália bemutatóján is kifakadt. 

- " Nem bírom nézi ezt a filmet, és nem tudok büszke lenni magamra. A vetítés alatt végig feszengtem, néha Keith-re néztem, és odasúgtam neki: Azért nem vagyok annyira borzalmas? Ráadásul Hugh Jackman és Brandon Walters olyan csodálatosak benne. Én képtelen vagyok érzelmileg úgy átélni a szerepet, mint ők." - panaszkodott a szépséges színésznő. 

Nicole azt is bevallotta, hogy a Moulin Rouge mellett ez volt eddig a második filmje, amit kész állapotban is megtekintett, és mindkettőt kizárólag azért, hogy megtisztelje a rendezőt, Baz Luhrmannt

- " Kizárólag Baz miatt mentem el a premierre, és a Moulin Rouge-t is csak miatta néztem vissza. Egyetlen filmemet sem láttam ezen kívül, és szerintem többet nem is fogok már, mert ahogy öregszem, úgy rosszabbodik a helyzet. "

A sztár az Ausztrália premierje után amilyen gyorsan csak tudott, repülőre ült férjével és öthónapos kislányával, Sunday Rose-zal, és meg sem állt szülőhazájáig. 

A 2dayFM rádiónak elárulta, hogy azért sietett haza, mert nem akarta megvárni a filmről írt kritikák megjelenését. 

- " Egyszerűen nem akarom tudni, mit írtak róla. Semmit sem akarok olvasni a filmemről." - mondta már-már beteges félelemmel a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.