Megsértette az ausztrál bennszülöttek szokásait!

Döbbenet! Nicole Kidman-nek nem lehet több gyereke?

Nicole Kidman megsértette az ausztrál bennszülöttek szokásait, amikor megfújta a didzseridút, és ezért nem lehet újabb gyermeke - figyelmeztette az ausztrál színésznőt egy díjnyertes bennszülött színész kedden.

Hugh Jackmannel a Wetten, Dass... show-műsorban! képgaléria

2008.12.18 18:30rtlbulvar.hu

Kidman a hétvégén, egy német show-műsorban fújt bele az ausztrál bennszülöttek hangszerébe, miközben Ausztrália című filmjét népszerűsítette. 

- "Az emberek látni fogják, ahogy Nicole játszik a hangszeren, és azt gondolják majd, hogy ez rendben van. Ez lealacsonyítja kultúránkat ."- közötle Richard Green bennszülött színész és nyelvoktató a Sydney Morning Herald cmű lapnak nyilatkozva. 

- "Garantálom, hogy ezek után nem lesz több gyermeke, mert a didzseridu meddővé teszi a nőket - közölte Green. 

Nicole Kidman több próbálkozás után idén júliusban szülte meg első gyermekét, 41 éves korában. Az ausztrál színésznő a múlt hónapban úgy nyilatkozott, hogy filmezés helyett inkább még több gyereket szeretne szülni. Kidman legújabb filmjét, a Baz Luhrman rendezte Ausztráliát népszerűsítette szereplőtársával, Hugh Jackmannel a Wetten, Dass... című német show-műsorban, amikor belefújt egy didzseridúba. 

Egy sydney-i bennszülött szervezet kulturális vezetője közölte, hogy Kidmannek tudnia kellett volna, hogy nőknek nem szabad megszólaltatniuk a hangszert. 

Alan Madden feltételezte, hogy a színésznő ezt nem tudta, mert akkor biztosan nem fújt volna bele. Idén korábban a HarperCollins nevű könyvkiadó volt kénytelen bocsánatot kérni bennszülött akadémikusok tiltakozása után, amiért egy lányoknak szánt útmutató könyvben egy rész a didzseridu megszólaltatásával foglalkozott. A részt a későbbi kiadásokból már kihagyták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.