Mi a sztárbébi karácsonyi ajándéka?

Nicole Kidman és Keith Urban nem halmozzák el babájukat!

Úgy tűnik, hogy nem minden világsztár halmozza el méregdrága ajándékokkal gyermekeit, hisz a költekező sztárok sorából kilóg a szexis Nicole Kidman és párja, akik egészen másképp gondolkodnak a karácsonyról.

Szexis pár! Nicole Kidman és Keith Urban jól mutatnak együtt! képgaléria

2008.12.12 19:00ma.hu
Rengeteg ölelést, puszikat kap karácsonyra!

Nicole Kidman és Keith Urban úgy döntöttek, milliókat érő játékáradat helyett inkább sok szeretettel és odafigyeléssel teszik boldoggá kislányukat, az öt hónapos Sunday Rose-t élete első Karácsonyán.
 
A színésznő új filmje, az Australia londoni premierjén a People magazinnak árulta el, mit kap majd a kicsi: 

- "rengeteg ölelést, puszikat és karácsonyi dalokat" - mondta Nicole. Azonban vett egy igazi ajándékot is kislányuknak, egy teknőc kabalát, mivel Sunday, mint szinte az összes kisbaba, imádja a kabalákat.

Nicole Kidman különben azt nyilatkozta nemrég, hogy mindennap lekopogja azt, hogy még együtt van férjével, Keith Urbannal. 

Sokan meglepődtek ezen a kijelentésen, hisz alig négy hónapja jött világa kislányuk, a bűbájos Sunday Rose és a filmsztár nagyon boldognak tűnt. Nicole bevallotta, hogy a legnagyobb problémát az jelenti közöttük, hogy munkájuk miatt alig van idejük egymással foglalkozni. 

Elmondta azt is, hogy mindent megtesznek azért férjével, hogy működjön a házasságuk. Kidman, most, hogy hosszú idő után rátalált a boldogság, nem akarja elveszíteni Urbant. 

A színésznő azonban nem ejtett szót zenész férje alkoholproblémáiról, mert biztosan ez is okozhat feszültséget kettejük között. Miután összeházasodtak, nem sokkal utána Keith részt vett egy elvonókúrán. Nicole bármilyen nehezen is viselte ezt az időszakot, mégis kitartott párja mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.