Kissé áttetsző volt a színésznő ruhája!

Képek: Hoppá! Nicole Kidman megmutatta, milyen tangát visel

Hetek óta bemutatóról-bemutatóra jár Nicole Kidman - Először hazájában, majd Európa nagyvárosaiban népszerűsíti új filmjét a partnerével. A színésznő minden alkalommal elkápráztatta a jelenlevőket elegáns megjelenésével, ezúttal azonban kissé mellélőtt...

Londoni filmpreimer: Nicole Kidman ruhája alól kivillant egy és más képgaléria

2008.12.11 10:15ma.hu

A 41 esztendős, ausztrál színésznő boldogan csillog-villog a reflektorfényben - Nicole Kidman és partnere, filmbéli kedvese, Hugh Jackman városról-városra járnak, ahol új filmjüket, az Australia-t mutatják be.

A kisgyermekes anyuka Nicole szemmel láthatóan remekül érzi magát, most a szakmai siker mellett a családi boldogság is megvan.

Gyönyörű ruhákban vonul fel, amelyek kihangsúlyozzák csinos alakját - ezúttal azonban Kidman is elkövetett egy kis bakit... Az elegáns, ragyogó fehér ruha ugyanis az erős reflektorfényben igencsak átlátszott!

A jelenlevők számára egyértelművé vált, hogy Nicole milyen tangát és melltartót visel... A villantás nem megszokott dolog a színésznőtől, így kissé furcsán érezhették magukat a körülötte levők!

Egy azonban örvendetes: legalább nem ordítóan eltérő színű alsóneművel lepte meg őket Nicole Kidman - hiszen kolléganői körében erre is van számos példa...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.