Sugárzik a boldogságtól a sztár!

Intim pillanatok! Nicole Kidman őrülten szerelmes!

Nicole legújabb filmjének, az "Australia"-nak premierjén járt New Yorkban párjával valamint filmbáli partnereivel, Hugh Jackmannel és Lauren Bacall-al. Nicole és férje a legnagyobb harmóniában érkeztek, folyton sugdolóztak és el sem engedték egymás kezét!

Meghitt képek- Nicole Kidman és férje az Australia premierjén! képgaléria

2008.11.25 20:00ma.hu
Odavannak egymásért!

Nicole Kidman és párja, Keith Urban country zenész 2006 júniusában házasodtak össze, a kis Sunday Rose az első gyermekük. A házaspár szemmel láthatóan boldog együtt, amit csak fokozott, hogy a negyvenéves színésznő pár hónapja végre életet adhatott első, vér szerinti gyermekének. 

Nicole-nak ugyanis van már két csemetéje, a még Tom Cruise-zal együtt örökbefogadott Isabella és Connor. Nicole nemrég meg is mutatta a nyilvánosságnak kisbabáját, Sunday Rose-t - nem is a tündéri kislány miatt érte kritika, hanem azért, amilyen öltözetben többször lekapták az utcán... 

Kidman ugyanis az utóbbi időben sokkal inkább emlékeztetett egy férfira, mint egy kívánatos színésznőre! 

A film bemutatóján azonban tündökölt a sztár! Férje végig mellette volt és el sem engedte a kezét! Lehet, hogy a kicsi van rájuk ilyen hatással?

A sztár filmbeli partnere Jackman elpletykálta a Vogue-nak, hogy Nicole borzalmas reggeli rosszullétekkel küzdött a forgatáson, mégis apai-anyait beleadott a szerepbe. Olyannyira, hogy karaktere brit akcentusát a szünetekben is megtartotta, amiért a stáb tagjai az Ausztráliában általános "a mi Nicole-unk" helyett bárónőnek kezdték el szólítani. 

Baz Luhrmann szerint egyébként az Australia hősnője és Kidman között számos hasonlóság felfedezhető; leginkább persze az, hogy Lady Sarah gyermektelenül érkezik Ausztráliába, ahol spirituális újjászületésen megy keresztül - a színésznő is a forgatáson szerzett tudomást állapotáról. 

A filmet máris az "ausztrál Elfújta a szél"-ként emlegetik, és a bámulatos első képek lehetséges Oscar-esélyesként pozicionálják Mandy Walkert, aki az első Oscar-díjas női operatőr lehetne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.