A színésznő a hasát tapogatta

Képek: Tényleg rejteget valamit Nicole Kidman?

Egyszerű szabású, de ragyogó mintákkal díszített, csinos ruhában jelent meg az ausztrál színésznő legújabb filmjének párizsi bemutatóján, ahol azonban kicsit gyanúsan viselkedett...

Nicole Kidman az Australia párizsi premierjén a hasát takargatta képgaléria

2008.12.02 12:02ma.hu

Sorra mutatják be Európa nagyvárosaiban az új, Australia című filmet, melynek főhősei Nicole Kidman és Hugh Jackman.

A gyönyörű színésznő minden premieren új kollekciót visel, a párizsi bemutatón egy egyszerű, de mutatós Dries Van Noten-ruhában tűnt fel. A ragyogó mintákkal díszített modell kiemelte Nicole alakját, de jótékonyan takarta a hasa körüli részt...

Férje, Keith Urban is Kidman-nel volt, és védelmezőn álldogált ünnepelt neje mellett. A jelenlevőknek feltűnhetett, hogy Nicole időnként mindkét kezét a hasán nyugtatja...Talán máris érkezik a beharangozott új bébi?

Nicole boldognak tűnik Keith-tel

A 41 éves színésznő ugyanis az Australia hazájában rendezett premierjén utalt arra, hogy hamarosan szeretne egy kicsit visszavonulni a filmezéstől, s azt sem titkolta, hogy miért. Párjával második közös gyermeket terveznek.

Nicole Kidman és Keith Urban kislánya, Sunday Rose mindössze négy hónapja született, ám tény, hogy a színésznőnek igencsak ketyeg a biológiai órája.

Így talán érthető, hogy mielőbb szeretné behozni a "lemaradást", már ami a gyermekáldást illeti.

Nicole-nak és korábbi férjének, Tom Cruise-nak nem lehetett közös gyermeke, ezért a páros örökbefogadott egy lányt és egy fiút. Isabella és Connor ma kamaszkorúak, utóbbi állítólag nevelőapja nyomán színésznek készül - erre minden lehetősége adott...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.