Csúnyán kritizálják a színésznőt!

Képek - Gúnyolják: "Nicole Kidman valaha szép volt"

Vajon rászolgált a színésznő, hogy mostanság többet foglalkozik a sajtó a külsejével, mint filmszerepeivel? - Nicole Kidman-t ismét nem túl hízelgő kritikákkal illették...

Nicole Kidman rossz formában van? képgaléria

2008.11.26 10:06ma.hu

A múlt héten mutatták be a világsztár legutóbbi, Australia című filmjét - Nicole Kidman, aki maga is ausztrál származású, filmbéli partnere, Hugh Jackman oldalán tette tiszteletét a rendezvényen.

Kissé távolabb mögött persze ott volt a férje, Keith Urban is, aki büszkén figyelte a feleségét.

Nicole a filmbemutatón jelentette be, hogy hamarosan ismét elvonul kis időre a kamerák elől, mert kistestvért szeretnének lányának, Sunday Rose-nak.

Nicole és Hugh Jackman: itt még jól festett a sztár

Családbővítései tervei és új filmje mellett azonban a bulvársajtó mostanság többet foglalkozik a színésznő furcsa kinézetével...

A megjegyzések már akkor elkezdtek záporozni a sztárra, amikor kislányával gyakorta meghökkentően férfias öltözékben tűnt fel az utcán. Most azonban egész megjelenése lett a célpont.

A dlisted.com megjegyzi: vajon hová tűnt az egykori csinos színésznő? Kidman-t fagyos, unalmas porcelánbabaként emlegetik, aki a kamera előtt "csodás kék szemével pislogva" igyekszik meggyőzni a nézőt színészi tehetségéről...

Nemcsak "öreges" öltözködése, "kifakult", vegyes színekben játszó frizurája ugyancsak a gúnyolódás tárgya. S valóban, a filmbemutatón készült fotókon jól látszik: mintha Nicole haja itt-ott őszülne, s ő nem is igyekezett ezt leplezni. Vagy csak elfelejtette?

Egy biztos, nem a legvonzóbb formájában örökítették meg Kidman-t, láttunk már a színésznőről ennél sokkal szebb fotókat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.