Ismét gyermeket tervez a színésznő!

Fotók - Nicole Kidman újabb baba miatt vonulna vissza

Még kislánya körül is igen sok a teendő, de már újabb babát ringatna Nicole Kidman - A 41 éves színésznő új filmje bemutatóján számolt be terveiről.

Nicole Kidman és Hugh Jackman az Australia premierjén képgaléria

2008.11.19 11:30ma.hu

Filmbéli partnere, Hugh Jackman oldalán jelent meg, szinte platinaszőke hajjal Nicole Kidman a Baz Luhrman rendezte Australia című alkotás bemutatóján Sydney-ben.

A színésznő, aki csupán négy hónapja adott életet első vér szerinti gyermekének, elárulta, hamarosan ismét visszavonul a filmezéstől, de csak rövid időre. Mégpedig azért, mert újabb babát szeretne!

Újabb babát tervez a Kidman-Urban páros

Hugh Jackman, aki Nicole szerelmét játssza a filmvásznon, közeli barátja is a színésznőnek, így egyiküknek sem esett nehezére a közös munka. Sőt! Nevetgélve mesélték, hogy a csókjelenet sem okozott problémát számukra...

Nicole Kidman és párja, Keith Urban country zenész 2006 júniusában házasodtak össze, a kis Sunday Rose az első gyermekük.

A szép színésznőnek már van két adoptált csemetéje, akiket még Tom Cruise-zal fogadtak örökbe: Connor és Isabella - Az egykori páros ugyanis hiába várta éveken át a gyermekáldást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.