Újra a Vogue címlaplánya lesz!

Nézze meg! Így fotózták az elbűvölő Nicole Kidmant!

Nicole Kidman egy napernyővel védte porcelánfehér bőrét a kaliforniai nap tűző sugaraitól, amint a Vogue fotósainak pózolt. A neves magazin ismét címlapjára tűzi az Oscar-díjas színésznőt, akivel legutóbb tavaly júliusban találkozhattunk itt!

Kulisszafotók! Nicole Kidman újra a Vogue címlaplánya lesz! képgaléria

2009.02.20 16:00mellesleg

Nicole Kidman legújabb filmje, az Ausztrália hangulatát idéző, vonalait szorosan követő, az alsó részén habosan buggyossá váló, szilvakék ruhában mosolygott a fényképezőgép lencséjébe a kaliforniai tengerparton. 

A képeken ez nem látszik, de Nicole élete mostanában feszített tempóban zajlik, bár kislánya Sunday Rose még csak hét hónapos, a gyönyörű színésznő máris visszatért a filmezéshez. 

Az elmúlt hetekben Londonban és Rómában forgatta a Nine című musicalt, hamarosan pedig új projektbe vág, mely Need címmel kerül majd a mozikba.

Meglesték! Nicole a fotózás alkalmával!

Nicole Kidman gyermeke sokadig próbálkozásra jött össze, így csoda hogy nem tölt vele több időt, hisz állandóan forgat! 

Bár a színésznő a néhány hónapja úgy nyilatkozott, hogy filmezés helyett inkább még több gyereket szeretne szülni, mégis újabb és újabb munkákba vág bele! 

Legutóbb bemutatott filmjét különben Baz Luhrman rendezte. Izgalommal várjuk a következő mozit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.