Hivatalosan is össze akarják kötni az életüket!

Nicole Richie a szülinapján szeretne férjhez menni!

Nicole Richie és Joel Madden hivatalosan is össze akarják kötni az életüket. Az esküvő dátumául egy mindkettőjük számára nagyon fontos napot választottak. A kis Harlow így nagy ajándékot kap az első születésnapjára: szülei összeházasodnak

Nicole nagyon szép kismama volt! képgaléria

2008.11.27 19:52mellesleg

A pár kislányuk első születésnapján, január 11-én szeretne az oltár elé állni, így jelezve számára, mennyire szeretik egymást. 

- „Azt szeretnék, ha a szertartás napja egybe esnék Harlow első születésnapjával, és egy nagy, mindenki számára örömteli ünnepség lenne.” – idéz a Female First egy bennfentest.

A további tervek közt szerepel a különleges alkalom megörökítése a média számára, a képekből befolyt összeget pedig jótékony célokra akarják fordítani.

Korábbi híresztelésekkel ellentétben a pár korántsem akar válni, sőt! 

Nicole Richie felhagyott a sorozatos bulizással, és a hétköznapi anyukák életét éli, és hamarosan feleség is lesz! 

Korábban a pár szomszédja sok veszekedésről számolt be. 

- Folyton veszekedtek. Legutóbb annyira összekaptak valamin, hogy Nicole dühösen azt kiáltotta Joelnek, hogy vége. Aztán csak annyit láttam, hogy viszi ki a csomagjait a házból - mesélte a pár szomszédja. 

Emiatt korábban a sztár egy időre édesanyjához költözött, ám Joel nem hagyta annyiban a dolgot, és mindent elkövetett, hogy jóvátegye a történteket. . Nicole barátai azonban bíztak a pozitív végkifejletben és úgy tűnik nekik lett igazuk.

 - Ez csak egy játszma kettejük között. Joelnek meg kell változnia, és Nicole így próbálja rávenni őt a megújulásra.
– mondták régebben…és szerencsére ez sikerült is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.