A sztár: Tudtam, hogy egy hazug!

Végleg vége! Véget ért Lindsay Lohan és Samantha Ronson leszbikus kapcsolata!

Hivatalosan szakított Lindsay Lohan és Samantha Ronson! A pár csúnya veszekedéseit eddig minden alkalommal édes kibékülés követte, ám most betelt a pohár! Lindsay hazugnak és csalónak nevezte barátnőjét!

Lindsay félmeztelenül...a pasik örülnek, hogy visszatér hozzájuk! képgaléria

2009.04.08 10:00ma.hu

A pár a hétvégén egy Los Angeles-i hotelben bulizott, ahonnan veszekedve távoztak, majd még aznap éjjel Lindsay több üzenetet is közzétett a Twitter nevű közösségi portálon.
 
- „Végig igazam volt. Hazug!” – írta a nyilvános honlapra Lindsay.

Bár már többször rajta kapták őket nagyon csúnya veszekedéseken és a kapcsolatuk korántsem volt nyugodt és zökkenőmentes, mégis együtt maradtak. Állítólag a pár már azt is tervbe vette, hogy egy kisbabát fogadnak örökbe…a züllött életet élő Lindsay azonban végleg csalódott Samanthában. - írja a Dailymail. 

Lindsay egyik ismerőse már korábban arról számolt be, hogy a két lány rengeteget veszekszik az utóbbi időben: Lohan hisztizik, Samantha pedig már nem bírja a dühkitöréseket. 

A színésznő váltását alátámasztja, hogy pár héttel ezelőtt tele voltak a lapok a meglepő hírrel: Sean Penn-el randizgat és Lindsay-vel többször is látták együtt, és egy romantikus vacsora közben is felfigyeltek rájuk... 

Nem is olyan rég napvilágra került olyan információ, méghozzá a színésznő baráti köréből, hogy Lindsay már unja leszbikus párját, és szívesebben térne vissza a férfiakhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.