Aggasztó a sztár állapota!

Apja egyre jobban aggódik Lindsay Lohanért!

Lindsaynek megint túl jól sikerült a fogyókúra! A színésznő édesapja, Michael úgy érzi, ideje meglátogatnia lányát, mivel az mostanában aggasztóan sokat fogyott.

Ez is bizonyíték! Képek a lesoványodott színésznőről! képgaléria

2009.02.26 15:00mellesleg

Korábbi cikkünkbenis olvashatták, hogy egyre több olyan fotó kerül a lapokba, amin Lindsay csontvázként fest!Szinte semmit sem eszik a sztár, és domborulatok helyett jobbára csak csontokat villogtat. 

Apukája aggódik is érte, és elhatározta, hogy személyesen jár utána, mi áll a látványos súlyvesztés hátterében.
 
- „Beszélni fogok vele erről – és kiderítem, mi az oka.” – fogadkozott egy reggeli tévéműsorban, a Good Day Philadelphiában.

Fotó: Daily Mail

Habár a kapcsolatuk mostanában nem felhőtlen, Michael tagadja, hogy teljes lenne a mosolyszünet közte és Lindsay közt, amiért nyilvánosan is helytelenítette, hogy lánya Samantha Ronson DJ-vel jár.

- „ A kapcsolatunk mostanában elég feszült a Samanthával folytatott viszonya miatt, de azért szoktunk beszélni.” 

Remélhetőleg Lindsay a fogyásáról is hajlandó lesz eltársalogni édesapjával és végre felszed néhány kilót, mert ez a soványság már életveszélyes is lehet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.