A sztár papája pénzt akar lányából kiszedni!

Döbbenet! Lindsay Lohant csúnyán kihasználják! Méghozzá az apja!

Lindsay Lohan szenzációhajhász apukája végre beleegyezett, hogy lánya és annak volt barátnője, Samantha Ronson abbahagyhassa a marakodást. A papa még viszálykodásba is hajtotta Lindsay-t az apja, csak, hogy több pénzhez jusson.

Lindsay Lohan egy szexis fotósorozat képein! képgaléria

2009.02.06 14:50rtlbulvar.hu

Ugyanis mint kiderült, Lindsay apja bátorította lányát, hogy kezdjen veszekedni, mert akkor cikkezni fognak róla a lapok. Sőt, a rajongókat arra kérte, hogy a blogon avatkozzanak be a vitába, és mentsék meg az ő kislánya becsületét. 

Persze azt tudni kell, hogy minél többen kattintanak arra a blogra, annál több pénz folyik apukának… Most viszont arra kéri gyerekét, hogy hagyja abba a viszálykodást. Az apuka elmondása szerint soha nem állt szándékába nyerészkedni Lindsay-n. 

Michael Lohan blogjában elárulta, hogy a viszálykeltéshez lehet, hogy köze volt, de ebből neki egy penny nyeresége sem származott. 

- " Csupán védtem a lányomat. A rajongók segítségét azért kértem, mert már nagyon aggódtam az én kicsimért. Természetes, hogy egy édesapa egyengeti a lánya karrierét, én csak jót akartam neki." – állítja Lindsay apja.

A papa és Lindsay!

Michael azonban Samanthától nem kért bocsánatot, sőt, még egy utolsót beszólt neki. 

Azt írta, mielőtt végleg abbahagyja a blogozást a lányának el fogja mondani, kiben bízhat és ki az, aki a szemébe mosolyog, de közben a hátába állítaná a kést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.