A színésznőn látszik, hogy anorexiás és drogos!

Döbbenetes képek! Lindsay Lohan csontsovány és félmeztelen!

Úgy látszik, Lindsay Lohan megint kétségbeesetten keresi a feltűnést. Újra félmeztelenre vetkőzött, ezúttal Hedi Slimane fényképész lencséi előtt.

Íme a döbbenetes topless képek Lindsayről! képgaléria

2009.02.25 19:10mellesleg

A fényképész tehetségét dicséri, hogy Lindsay-t a hosszú haj mögé bújtatta, és alig néhány porcikáját engedte a nagyközönség elé. 

Lindsay ugyanis ritka rosszul néz ki mostanában: a szokásosnál is soványabb, betegesen sápadt. Alapjában véve úgy néz ki, mint aki anorexiás és egy drogos.

Fotó: Hedi Slimane

A sztárt legutóbb New Yorkban kapták lencsevégre, mikor barátnőjével, Samantha Ronsonnal vonaglottak végig a belvárosban. 

Fekete harisnyanadrágot, miniszoknyát, sötét bakancsot és természetesen fekete kabátot viselt, már ekkor is látszott, hogy nagy a baj és a soványság nagy méreteket öltött! 

Nem csak félmeztelenül, hanem ruhában is tisztán látszik, hogy csontjai szinte átszúrják bőrét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.