Már csak a szilikon domborodik a színésznőn!

Nézze meg! Lindsay Lohan úgy fest mint maga a halál!

Tény, a fekete slankít, ami sok esetben jó, ám ha valaki olyan pálcika, mint Lindsay Lohan jobban tenné, ha vidámabb színeket viselne! A 22 éves színésznő már kórosan sovány, de ennek ellenére a feje búbjától a lábujjáig nyúló fekete együttesekben kísért

Lindsay többször hord számára előnytelen ruhákat! képgaléria

2009.02.16 16:00rtlbulvar.hu
Fotó: Dailymail - Talpig feketében, csontsoványan!

 A sztárt látva, a biológia laborok kedvence, a csontváz juthat eszünkbe, a különbség csupán annyi, hogy Lindsay-n némi bőr is található. 

A sztárt New Yorkban kapták lencsevégre, mikor barátnőjével, Samantha Ronsonnal vonaglottak végig a belvárosban. Fekete harisnyanadrágot, miniszoknyát, sötét bakancsot és természetesen fekete kabátot viselt.
 
Az egyetlen színes dolog, ami a színésznőn megtalálható volt, egy pink pénztárca. Sam mellette a szokásos laza, fiús összeállítást viselte. A feltűnő párocska Sam ikertestvérének, Charlotte Ronsonnak a divatbemutatójára érkezett az amerikai nagyvárosba.

Itt is fekete szoknyában!

Miután megcsodálták a ruhákat, Li-Lo átvedlett, és egy magasított nyakú, bézs felsőrészt húzott magára, amiben tisztán látszott, hogy csontjai szinte átszúrták bőrét. Az est persze nem telhetett el felhőtlenül, és Lindsay-t ismerve, botrányok nélkül. 

A csontkollekció heves vitába keveredett kedvesével, Sammel, és bár olyan vékony, hogy alig látszott, sivító hangját még több kilométeres körzetben is hallani lehetett. A szóváltásokból többen arra következtettek a vita kiváltó oka Li-Lo soványsága volt. Sam aggódik párjáért, de Lindsay szerint semmi probléma nincs az alakjával. 

A pár minden kimozdulása vitával végződik. Legutóbb egy londoni klubban estek egymásnak, mikor Li-Lo egy férfivel táncolgatott, miközben Samet ette a méreg. Még év elején Miamiban a vitájuk verekedésbe fulladt. 

A pár a szilvesztert is az utcán, veszekedéssel és pofozkodással töltötte. Sőt, a Valentin napot is külön töltötte a pár, ugyanis Sam influenzás lett, azonban Li-Lo nem hagyta ki a bulit, holmi betegség miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.