Miért a drogos sztár lett a tinik bálványa?

Lindsay cigizős züllött képeit állítják be a tinik példaképének!

A Nylon magazin most ünnepli tizedik születésnapját, és ennek alkalmából Lindsay Lohant emelték a címlapra, mert azt gondolják Lindsay az új példakép. A képeken a sztár cigarettázik és különben is tudjuk róla, hogy nem épp a tisztaság mintaképe...így rejtély, hogy miért ő a tinik példaképe!

Szexis Lindsay! Dögös képek, de nem tiniknek valók! képgaléria

2009.03.24 18:00mellesleg

Elég durva, hogy a magazin olvasóinak átlagéletkora nem sokkal több tíz évnél, és mégis egy alkohol és drogproblémáiról híres színésznőt választottak a magazin címlapjára. 

Ráadásul egy cigarettás képet is beraktak róla, amivel aligha nyerik el az „ifjúság helyes dolgokra neveléséért” járó díjat. …bár, ha azt vesszük alapul, hogy Lindsay személye a kokaint, a szabad szexet és a folyamatos italozást képviseli, akkor az a cigi már csak a legkisebb gond.

Olyannyira nem mutat jó példát, hogy nem csak szexuális kilengéseivel, hanem törvénytelen cselekedeteivel is tele van a sajtó. Lindsay Lohan ellen korábban azért adtak ki letartóztatási parancsot, mert megszegte a három éves próbaidőre bocsátás feltételeit. 

A színésznőt 2007-ben ítélték el, miután kocsijával nekiment egy fának Beverly Hills-ben. Akkor kiderült, hogy kokain is volt a szervezetében. A Beverly Hills-i rendőrség akkor közleményben jelentette be, hogy a bíróság letartóztatási parancsot adott ki Lindsay Lohan ellen, de azt már nem közölték, hogy pontosan miért, csak annyit, hogy 2007 májusi letartóztatásával kapcsolatban. 

A rendőrség reményét fejezte ki, hogy a 22 éves színésznő önként jelentkezik majd a rendőrségen, hogy minél hamarabb megoldódjon az ügy. Lohan 2007 augusztusában bűnösnek vallotta magát a májusi esetben. Novemberben 84 percet kellett börtönben töltenie ittas vezetés és kokain birtoklása miatt. 

A színésznő akkor három évre felfüggesztett börtönbüntetést is kapott, most kiderült, hogy nem kell börtönben vonulnia, csupán kezelésekre fog járni, és drogelvonóra is el kell mennie! 

A Nylon Magazin ezt jobban meggondolhatta volna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.