Kórosan lefogyott a csinos sztár

Meghökkentő képek - Mik ezek a botlábak? Lindsay szörnyen sovány!

Ismét aggódhatnak a szerettei LiLóért - Nem tudni, hogy a cserfes színésznő vajon ijesztően vékony barátnőjét utánozza-e, tény azonban, hogy szörnyen lefogyott!

Mi történt vele? - Lindsay Lohan ijesztően sovány lett! képgaléria

2009.01.26 12:15ma.hu

Talán túl sovány barátnőjét, a leszbikus Samantha Ronson-t akarta lepipálni Lindsay? A csinos színésznő, akin korábban azért volt mit fogni - bár akkor sem sok -, ijesztően lefogyott!

LiLóról meghökkentő fotók készülnek mostanában, hol testvérével, Ali Lohan-nel, hol egymagában sétál, vásárolgat - talán jobban tenné, ha egy-egy gyorsétterembe is betérne, mert a súlya sehogysem gyarapodik.

Nemrég még így festett a színésznő...

Lindsay korábban is hajlamos volt túlzásokba esni, ha a külsejéről volt szó - már a nyáron születtek róla olyan képek a strandon, ahol egy deka felesleg sem volt rajta, ahogyan azonban most kinéz, az enyhén szólva túlzás...

Hátulnézetből különösen ijesztő a látvány - valósággal eltűnt Lindsay formás feneke, meglehetősen csontosra fogyott.

Lehet, hogy csupán kis pocakját akarta eltüntetni a sztár, de a végeredmény nem túl biztató!

Lába vékonyságát pedig csak kihangsúlyozza répafarmerjaival és a fekete cicanadrággal...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.