A színésznő férfival lógott!

Árulkodó fotók: Pasival kapták le! Lindsay csalja leszbikus párját?

Bár az elmúlt időszakban többször is felröppent a hír, hogy szakított Lindsay Lohan és leszbikus szerelme, Samantha, most először esélyesnek tűnik, hogy valóban nincs tovább!

Lindsay Lohan pasival boldog - dobta Samanthát? képgaléria

2009.02.18 14:50ma.hu

Hónapokig egy párt alkotott a csinos színésznő és a sztár DJ Samantha Ronson, s eddig minden alkalommal rácáfoltak a pletykákra, miszerint már nincsenek együtt.

Mostanában azonban feltűnő a csend körülöttük - A minap Lindsay Lohan-t egy férfival látták kézenfogva távozni egy New York-i klubból. Az illető bizonyos Matthew Williamson divattervező.

Előzőleg Sam-mel lemondták a Valentin-napi fellépésüket, betegségre hivatkozva.

Lehet, hogy tényleg vége a románcnak?

Nem is olyan rég napvilágra került olyan információ, méghozzá a színésznő baráti köréből, hogy Lindsay már unja leszbikus párját, és szívesebben térne vissza a férfiakhoz.

Egy ismerőse Lilóra nézve nem éppen hízelgő stílusban arról számolt be, hogy a két lány rengeteget veszekszik az utóbbi időben: Lohan hisztizik, Samantha pedig már nem bírja a dühkitöréseket.

A színésznő váltását alátmásztja, hogy pár héttel ezelőtt tele voltak a lapok a meglepő hírrel: Sean Penn-el randizgat!

Madonna
exférje ugyan nős, és nem tudni arról, hogy gond lenne a házasságával, mindenesetre Lindsay-vel többször is látták együtt, és egy romantikus vacsora közben is felfigyeltek rájuk...

Lindsay Lohan és Samantha Ronson egy ismerőse korábban megerősítette egy lapnak, hogy a lányok szakítottak. Ám Sam egyelőre képtelen ebbe belenyugodni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.