Drogozott és ittasan vezetett

Képek - Hoppá! Lindsay ellen letartóztatási parancsot adtak ki

Letartóztatási parancsot adott ki a hétvégén a Beverly Hills-i rendőrség Lindsay Lohan filmszínésznő ellen, egy majd két évvel ezelőtti, ittas vezetés és kábítószer-használat miatti bírósági ítélete kapcsán.

Lindsay Lohan csontsovány és félmeztelen! képgaléria

2009.03.15 15:50MTI

Bár a rendőrség nem indokolta a parancs kiadásának okát, a tmz.com celeb internetes híroldal tudni véli, hogy a 2007 nyarán hozott bírósági ítélet alkohol elvonókúrára ítélte Lindsay Lohan-t, ám az illetékes intézet arról értesítette a rendőrséget, hogy a színésznő nem teljesíti a próbaidőre való szabadlábra helyezés feltételeit.

Az ügyben hétfőre rendeltek el bírósági meghallgatást. Lohan 50 ezer dollár (11 ezer forint) óvadék ellenében elkerülheti az őrizetbe vételt.

Lindsay Lohant egynapi börtönre és három év próbaidőre ítélték 2007-ben, mert kétszer kapták rajta kokain birtoklásán és ittas vezetésen.

A bíró továbbá kiszabott számára tíz nap társadalmi munkát és egy 18 hónapos alkoholelvonó programot is. A 22 éves színésznő 85 percet töltött akkor börtönben, mert jó magaviselete miatt idő előtt kiengedték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.