A színésznőt az út szélén hagyta szerelme!

Lindsay Lohan: Nem hiszem el, hogy itt hagyott ez a szemét ribanc!

Lindsay Lohan és Samantha között régóta nagy veszekedések zajlanak, ám most még durvább dolog történt! A színésznőt barátnője simán faképnél hagyta, pedig ő csak meglepte egy buli után. Lindsay szerelme, Samantha Ronson gázt adott és otthagyja őt az út szélén egy szó nélkül!

Itt még boldogan láthattuk a párost! képgaléria

2009.03.12 15:00mellesleg

A sztár és DJ párja a faképnél hagyás előtt ugyanis nagyon csúnyán összekaptak a Las Vegas-i Prive klubban, ahol Samantha Lindsay Lohan nélkül akart mulatni. 

A sztár párja gyorsan eljátszotta DJ-szettjét és egyedül akart bulizni az éjszakában, ám a színésznő éjjel 1-kor megjelent a helyen, hogy együtt legyenek, párja ennek azonban egy cseppet sem örült! 

A FemaleFirst forrása szerint a páros csúnyán összekapott a DJ-knek fenntartott részlegben, majd a fellépése után Samantha beült a kocsijába és Lindsayt faképnél hagyva elviharzott. 

- „Nem hiszem el, hogy itt hagyott ez a szemét ribanc!” – üvöltötte Lohan. 

Majd ezután ő is gyorsan beült a kocsiba, és Samantha után száguldott...

A sztár gyakran elkíséri szerelmét a party-kra!

- "Szerintem a csajok egyenesen hazaszáguldottak Los Angelesbe. Lindsay nagyon zavartnak tűnt. Már évek óta foglalkozom vele, de ritkán láttam még rosszabb állapotban, olyan, mintha az élete kezdene kicsúszni a kezei közül." - mondja az egyik paparazzo, aki szemtanúja volt a történteknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.