Csoda: ezúttal nem ő ült a volánnál...

Képek: Jól nyomja! Így fest Lindsay összetört autócsodája!

Lindsay Lohannek valahogy nincs szerencséje az autókkal, legyenek azok bármilyen drágák is - Ittas vezetésért már felelősségre vonták, de borsos árú verdái most sincsenek mellette biztonságban.

Lindsay Lohan gyönyörű Maserati-ja összetört! képgaléria

2009.03.26 10:45ma.hu

A vagány színésznő már évekkel ezelőtt sem bánt kesztyűs kézzel borsos árú verdájával.

2005 őszén Mercedes-Benzével egy teherautónak ütközött Beverly Hillsben, állítólag némi vodka elfogyasztása után. Ekkor Lindsay csak 19 éves volt, úgyhogy az amerikai törvények szerint még alkoholt sem ihatott volna...

2007-ben Hollywood-ban két ismerősét furikázta a városban, és fának ütköztek - akkor szintén egy Mercedes-szel. Kiderült, LiLo nemcsak alkoholmámorban ült a volán mögé, de drogot is találtak nála...

A színésznőnek azonban minden jel szerint nem nagy kunszt kifizetni egy újabb milliókat érő kocsit, hiszen a minap közel 120 ezer dollárt költött egy gyönyörű, fehér Maserati-ra.

A csilivili autó azonban nem maradt sokáig makulátlan - Lindsay a hét elején éppen az asszisztensével kocsikázott Glandale-ben, Kaliforniában, amikor járművük nekicsattant egy másik autónak!

LiLo becsületére legyen mondva, ezúttal nem ő vezetett - nem is sérült meg senki, szerencsére, ám a vadiúj autó eleje szépen leszakadt.

A kisebb baleset miatt nem kellett rendőröket hívni és a hírek szerint mindent el is símított egymás közt a színésznő, asszisztense és a másik kocsi gazdája. Kár azért a szép autóért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.