A díva Stella McCartney-hoz látogatott el!

Képek! Madonna először jelent meg nyilvánosan a Malawiban történtek óta!

Madonna Stella McCartney-hoz látogatott el tegnap és együtt vacsoráztak. A fotósok és újságírók először láttak azóta, amióta megérkezett Afrikából...ahol szomorú hírt kapott, ugyanis nem fogadhatta örökbe a kiválasztott kislányt.

Madonna nyilvánosan jelent meg a csalódás után! képgaléria

2009.04.07 19:15ma.hu
Madonna sérülése!

Miután Madonna visszatért legutóbbi afrikai útjáról Stella McCartney-nál vacsorázott és a fotósok még egy halvány mosolyt is láthattak az arcán. 

Bár a sztár egyértelműen kudarcnak ítéli azt, hogy visszautasították örökbefogadási kérelmét a négy éves Mercy-vel kapcsolatban. Az ötven éves díva vasárnap délután érkezett haza Londonba Malawi-ból és azóta senki sem látta nyilvánosan. 

A megjelenése egyszerű és elegáns volt, ám a szemfüles fotósok egy csúnya vágást véltek felfedezni Madonna karján...amit valószínűleg egy Afrikában szerzett sérülésnek köszönhet.
 
Az énekesnő nem tűnt azon az estén nagyon szomorúnak, bár meg volt róla győződve, hogy van esélye az örökbefogadásra. - írja a Daily Mail. 

A csalódásról így nyilatkozott: 

- " Nem tudom elhinni még mindig. Egy csodálatos kislányt hagytam ott Afrikában, ez így nem helyénvaló. Imádom azt a kisbabát, ő az én kicsi lányom és szüksége van rám." 

James Kambewa, a kislány édesapja pedig ezeket a szavakat használta: 

-  "Tisztelem Madonnát, de én vagyok Mercy édesapja és neki mellettem van a helye. Terveket szövögetek arról, hogy milyen lesz a közös életünk a kislányommal, ezt nem vehetik el tőlem."- mondta az apa, aki továbbra is nevelheti a kislányt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.