Vallásos nevelés kapott, de mindent áthágott!

Madonna megbotránkoztatta a katolikus egyházat!

Gyerekkorában vallásos nevelés kapott, de felnőttként minden korlátot áthágott, megbotránkoztatta a katolikus egyházat és sok videoklipjét be kellett tiltani. A ma istenített díva korán árva lett.

Díva lett a sérült lelkű lányból! képgaléria

2009.03.26 14:40rtlbulvar.hu

Apja szeretetén nemcsak testvéreivel kellett osztoznia, hanem a mostohaanyjával is. Mindent megtett, hogy az apa elismerését figyelmét kivívja. Ez az a küzdelem, amely végigkíséri életét. Madonna ellentmondásos énekes és botrányhősnő. 

Gyerekkorában vallásos nevelés kapott, de felnőttként minden korlátot áthágott, megbotránkoztatta a katolikus egyházat és sok videoklipjét be kellett tiltani. Mi a célja? – talán azt üzeni, hogy itt legyünk boldogok, itt kell az embert a szenvedésektől megváltani. 

Viselkedésének gyökereit szülővárosában keresendő az énekesnő botrányainak gyökeréhez vezetve vissza. 

Mint arról korábban írtunk, az énekesnő újabb örökbefogadási hercehurcára szánta rá magát., ám csak egy Malawiban lévő bíróság adhat engedélyt Madonnának arra, hogy a szupersztár még egy gyereket adoptáljon az afrikai országból - jelentették be a malawi kormányzati szóvivők, miután az énekesnő azt mondta: testvért szeretne örökbefogadott afrikai kisfiának, David Bandának. 

Madonna a Malawiban is megjelenő Nation című napilapnak kijelentette, gondolkozik, hogy egy újabb gyereket fogadjon örökbe, de csak akkor, ha a malawi kormány és az emberek is áldását adják döntésére. 

Az énekesnő szerint sokan kérdezik meg tőle, hogy lesz-e fiú-, vagy lánytestvére örökbefogadott kisfiának.

Lehet, hogy Davidnek kistestvére lesz?

Az 50 éves énekesnő örökbefogadását tavaly véglegesítette a malawi kormány, miután több helyi jogvédő szervezet is tiltakozott ellene. Madonna David Bandát adoptálta: a fiú anyja belehalt a szülésbe, apja pedig egy árvaházba adta gyerekét. 

Madonna egyébként egy jótékonysági alapot is létrehozott a Malawiban felnövő árvák megsegítésére és ő finanszírozta az afrikai országban felépült egyik legnagyobb árvaház kialakítását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.