Az éjszakáit nem magányosan tölti!

Képek- Madonna ex-férje újra randizgat!

Guy Ritchie-re mostanában rájárt a rúd. Nem elég, hogy elvesztette Madonnát, még végig is kellett néznie, hogy a válásuk után pár héttel volt felesége egy fiatal, izmos modellel enyeleg.

A sármos rendező- Guy Ritchie! képgaléria

2009.02.24 16:40rtlbulvar.hu
Titkos randi vagy munkakapcsolat?

A filmrendezőt azért nem kell félteni, ugyanis nem egyedül nyalogatja sebeit. Mostanában egyre gyakrabban látják egy fiatal, szőke nővel, aki állítólag jól leápolta Guy-t. 

Többen látták, hogy Ritchie londoni otthonában töltötte az éjszakát a szőke hölggyel, Lauren Meekkel. Másnap a 40 éves Guy és partnere teljesen kipihentnek tűntek, és kényelmes tréningruhában sétálgattak az utcán. 

Állítólag egy közelben lévő négy hálószobás házat mentek el megnézni. A 32 éves Meek producer, aki éppen a Sherlock Holmes filmen dolgozik, de a híres gengszterfilmből a RocknRollából is ismerhetjük a nevét. A párt először októberben látták együtt, amikor egy öt csillagos luxushotelből távoztak, és Lauren kutyáját vitték sétálni. Guy egy ismerőse elárulta, hogy Lauren Ritchie igazi támasza. 

A rendezőnek szüksége volt valakire, aki átlendíti a nehéz időkön, ugyanis Guy szinte beleroppant, hogy 8 év házasság után elvált, és szétszakadt a családja. 

A popkirálynővel három gyereket neveltek együtt, a Madonna előző házasságából született Lourdes-t, az örökbefogadott, három éves Davidet és a nyolc éves Roccót. Ritchie tagadott mindent, annyit mondott mindössze, hogy Lauren és közte csupán munkakapcsolat van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.