Rossz passzban van "Madge" exférje!

A popdíva Guy Ritchie filmjét is megbuktatta?!

Újra kell forgatnia Sherlock Holmesról szóló filmje jelentős részét Guy Ritchie brit filmrendezőnek, mivel a jelek szerint a Madonnával vívott válási csatározás kissé elvonta figyelmét az alkotásról.

Még együtt a család: Guy, Madonna és a gyerekek képgaléria

2009.02.19 11:40MTI

A 40 éves rendező, Guy Ritchie és a nála tíz évvel idősebb amerikai énekesnő, Madonna tavaly októberben jelentette be - megerősítve több hónapnyi sajtóhíresztelést -, hogy az utóbbi időben már igen viharos házasságuk, nem egészen nyolc évvel a romantikus skóciai esküvő után, végképp zátonyra futott.

A válás - gyorsított eljárással és különösebb felhajtás nélkül - november végére már le is zajlott a londoni felsőbíróságon.

Nagy szerelem volt: Guy és Madonna

Ritchie azonban a válási procedúra közepette forgatta a regénybeli mesterdetektívről szóló filmjét Franciaországban.

A szerdai The Sun beszámolója szerint a forgalmazó cég, a Warner Brothers nincs elragadtatva az eredménytől: az amerikai társaság nem kevesebb, mint öt hétnyi forgatási anyag újbóli felvételére utasította a rendezőt.

A legnagyobb brit tömeglap forrásai szerint a Warner az egyik epizódot például "nevetségesen irreálisnak" minősítette.

Ritchie-nek most olyan sztárokat kell visszahívnia a kamera elé, mint Jude Law, ráadásul a filmnek novemberben már a mozikban kellene lennie.

A The Sun által idézett egyik bennfentes szerint a kifogásolt részek akkor készültek, amikor Ritchie figyelmét "elterelték" a válással kapcsolatos teendők. "Ez katasztrofális fejlemény, de Guy megígérte, hogy rendbe hozza a dolgot" - mondta a forrás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.