Madonna férje: Nem kell mindent elhinni!

Guy Ritchie: hazudós spíler!

Hazudós spíler! Erre figyelmeztet Guy Ritchie, a Spíler rendezője is. A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső és a Blöff után ismét a londoni alvilágba vezeti nézőit!

Íme Guy Ritchie Madonna ex-férje! képgaléria

2008.12.19 14:15ma.hu
Carlos Leon és Madonna régen!

A számtalan különleges figurát nézve úgy tűnhet, Madonna egykori férje kiválóan ismeri az angol gengsztereket.
 
- " Ne higgyék el, hogy ilyenek az angol bűnözők! Pontosabban, fogalmam sincs, hogy milyenek. Ami a vásznon van, azt mind én találtam ki; ezek a kedves gengszterek, verőlegények és hamiskártyások azért ilyenek, mert nekem így tetszenek, meg remélem, így fogják mulattatni a nézőket. Van néhány sztori a forgatókönyvben, amit kocsmákban üldögélve hallottam, de azt hiszem, azoknak sincs túl sok köze a valósághoz. A Spíler nem a valóság. Sajnos." - nyilatkozta Guy.

Korábban az is kiderült, hogy Madonna exe Guy Ritchie-rajongó, hisz Carlos Leon, az énekesnő 12 éves, Lourdes nevű lányának apja bevallotta, szívesebben nézi Guy Ritchie filmjeit, mint Madonna filmes próbálkozásait - írja a Hello magazin. 

Leon a filmszakmai értékeléstől eltekintve nem akar állást foglalni a pár jelen helyzetében egyik fél mellett sem. 

- "Nagyon ócska egy helyzet ez mindkettejüknek, de én szeretettel gondolok mind rájuk, mind a gyerekekre. Egyelőre azért korai megmondani, hogy ez a válás jót tesz-e a viszonyuknak, vagy rosszat" - fogalmazott az egykori személyi tréner ezentúl többet szeretne találkozni a lányával, mint eddig, mivel a kislány ezentúl anyjával él majd New Yorkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.