A rendező szerint drága az élet Londonban!

Guy Ritchie: a külföldiek miatt drága a lakás Londonban

A gazdag külföldiek hajtják fel az ingatlanárakat Londonban Guy Ritchie brit filmrendező szerint.

2008.04.25 12:30MTI

- Tízmillió font (3,2 milliárd forint) alatt manapság már szinte lehetetlen házat szerezni a belvárosban, és az őshonos Londoniak nem tudnak lépést tartani a külföldiekkel - nyilatkozott Madonna férje az Empire című brit filmes magazinnak. Főleg az oroszok költenek sokat. 

- Ha nagyon megtetszik nekik egy ház, akkor egyszerűen ráigérnek az árra és hajlandóak akár a dupláját is kifizetni - mondta a 39 éves rendező. 

Ritchie új filmjéhez a londoni ingatlanpiac átalakulása, a külföldi tőke megjelenése adta az ötletet. A RocknRolla című krimit szeptemberben mutatják be Nagy-Britanniában. A filmrendező amerikai felesége egyébként hat házat vásárolt Londonban összesen 20 millió fontért. A háromgyermekes család egy 6,8 millió fontos házban lakik az előkelő Marylebone negyedben. Madonnának egy vidéki kastélya is van, Amerikában pedig egy háza Beverly Hillsben és egy lakása New Yorkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.