Férjének még az emlékét is kipucolja a díva!

Madonna: Guynak még az emlékét is eltakarítom!

A válást kimondták, Madonna pedig nem néz hátra. A sztár takarít, és minden eddiginél nagyobb hévvel veti bele magát a munkába, sőt szakemberekkel takaríttatja el Guy Ritchie-nek még az emlékét is.

Madonna csúcsformában! A munka ad neki erőt! képgaléria

2008.11.27 17:10mellesleg
Elszomorítja a magánélete, ám imádja a munkáját!

- „Madonna tiszta kezdetet akar. Több ezer fontot költ rá, hogy egy New York-i specialista segítségével száműzze azokat a ruháit, melyek az exére emlékeztetik.” – mondja a Daily Mirror egyik forrása. 

- „A takarító ismer pár technikát, melyekkel érzelmeket ébreszt az ügyfeleiben, amiknek köszönhetően azok el tudják dönteni, hogy mi menjen, és mi ne.” 

A hét elején a nagytakarításban lévő Madonna azt nyilatkozta, hogy még jobban beleveti magát a „Sticky and Sweet” turnéjába, hogy elterelje a figyelmét a magánéleti gondjairól. 

- „Elszomorít a magánéletem alakulása, de nagyon szerencsésnek érzem magam, mivel meg van rá a lehetőségem, hogy a munkám során azt tegyem, amit akarok. Borzalmas lenne, ha csak a váláson járna az eszem, és nem lenne egyéb dolgom.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.