A gyerekek nagyobb gondot okoztak a pénznél...

Képek - Madonna lánya veszített a legtöbbet a válással?

Múlt hét pénteken hivatalosan is elválasztották egymástól Madonnát és férjét, Guy Ritchie-t - A híres páros nem vitázott a vagyonon, a gyerekek nagyobb problémát jelentettek...

Még együtt: Madonna, Guy és a gyerekek képgaléria

2008.11.24 10:40ma.hu

Madonna úgy ismerte meg a filmrendező Guy Ritchie-t, hogy már volt egy gyermeke. A ma tizenkét éves Lourdes Maria a személyi edzőjétől, Carlos Leontól született, a popdíva egyedül nevelte őt, amíg össze nem kötötte életét Guy-jal.

A házasságban - amely egyébként mindössze hét évig tartott - született közös fiuk, Rocco, aki most nyolc esztendős.

Később Madonna szorgalmazta, hogy fogadjanak örökbe egy kisfiút Malawi-ból. Ő volt David Banda, akinek az adoptálását azonban a hírek szerint Ritchie már nem annyira támogatta...

Madonna és Guy - Már itt sem volt köztük teljes az összhang...

Akkoriban az a hír járta, hogy ez volt az első igazi törés a házaspár kapcsolatában.

De lehetséges, hogy Madonna - aki állandóan a topon akart lenni és ezért külsőleg is mindent megtett -, éppen túlhajszolt életmódjával és egyre nőietlenebbé változtatott kinézetével járult hozzá, hogy elhidegültek egymástól.

Guy Ritchie nemrég be is vallotta: lassan úgy érezte, mintha neje személyében egy inas húst ölelgetne....

Tény mindenesetre, hogy a házasság véget ért. A tárgyalás mindössze egy percig tartott, a felek helyett a jogi képviselőik voltak jelen. Úgy hírlik, már korábban megegyeztek arról, mi legyen a vagyonnal és a csemetékkel.

A külföldi bulvársajtó szerint a döntés értelmében Madonnáé maradt a teljes vagyona, de a gyerekeket illetően osztoztak. Lourdes, a popdíva lánya Amerikában él majd az édesanyjával, míg Rocco és a közösen adoptált David ingázik majd a két szülő között...

Ez persze azt jelenti, hogy a testvérek nem sokat láthatják majd egymást - pedig úgy hírlik, példás viszonyban vannak egymással. Vajon hogy lesz ezután?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.