Ez még Downey szerint is durva!

Fotók - Madonna exe meleggé teszi Sherlock-ot!

Nemcsak gondolatait, ágyát is megosztja dr. Watsonnal Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle legendás nyomozója Guy Ritchie készülő filmjében.

Képekben a neves rendező, Guy Ritchie! képgaléria

2009.03.02 11:02MTI

A krimitörténetbe pipával a szájában bevonult Holmes szerepét Robert Downey jr., segítőtársáét, dr. Warsonét pedig Jude Law alakítja a brit rendező mozijában.

"Két olyan embert játszunk, akik történetesen szobatársak, sokat birkóznak, és egy ágyon osztoznak. Elég durva" - idézte a News of the World brit internetes hírportál Downeyt.

Jude Law és Robert Downey jr. a filmben

"Guy azt akarta, hogy a Watson és Holmes közötti kapcsolatra essen a hangsúly. Mindketten galádak és bonyolultak" - tette hozzá Law.

A filmet gyártó Warner Bros. stúdió a minap cáfolta a brit bulvársajtóban felröppent híreket, hogy egyes jelenetek újraforgatására volt szükség.

A The Hollywood Reporterben megjelent közlemény szerint a stúdió illetékesei még nem is látták a kész filmet, a leforgatott anyaggal pedig a rendező és a stúdió is elégedett.

A Sherlock Holmes című produkció premierjét november 13-ra tűzték ki Nagy-Britanniában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.