A díva fiatal barátja egyszerűen nem telefonálhat!

Durva! Madonna megtiltotta jelenlétében pasijának a telefonálást!

Madonna megtiltotta a telefonálgatást a fiújának, mikor vele van, ugyanis mint kiderült, az énekesnő hatalmas patáliát rendezett, mikor ifjú szeretője, Jesus Luz felvette a telefont a jelenlétében.

Madonna és Jesus intim pillanatai! képgaléria

2009.03.24 14:40mellesleg

A balhé akkor tört ki, mikor Madonna szerint udvariatlan módon telefonon kezdett el csevegni fiatal bikája.
 
- „Rátámadt, mondván, udvariatlanság volt a részéről, hogy az orra előtt telefonált. Jesus azonban nem hagyta magát, és irtózatos veszekedés robbant ki köztük.” – számolt be egy bennfentes a történtekről. 

Végül Madonna nyert, annyi engedményt adva a modellnek, hogy a sürgős hívásokat azért fogadhatja. Persze visszafele nem működik az egyezség. 

- „Ha Madonna telója csörög, és ő fel akarja venni, akkor fel is veszi. Ez a kapcsolat nem az egyenlőségről szól.” 

Lehet, hogy joga van ehhez az énekesnőnek, hisz Madonna a világ egyik legnagyobb szupersztárja, Jesus meg csak egy nála 28 évvel fiatalabb fiú, akivel jól érzi magát.

Mint arról korábban írtunk, legutóbb olyan hírek kerültek napvilágra, melyek szerint a brazil modell több napot töltött Madonna társaságában New York-ban, s még a gyermekeit is megismerte. 

Egy leleményes paparazzo akkor fotókat készített Jesus-ról és a sztárról, amint egy romantikus ebédről távoznak, majd a díva felpakolta gyermekeit és vásárolni indult velük. 

Madonna tehát szemlátomást nem takargatja már a fiatal férfival alakuló románcát, ám az egyenjogúság nem megengedett a kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.