A díva komolyan gondolja Jesussal!

Madonna már a gyerekeinek is bemutatta az új pótapukát!

Nem kell sok idő, és modell szerelme kitér a hitéből a popdíva kedvéért. Guy Richie eközben hálát ad az égnek, hogy megszabadult Madonnától.

Szép pár, de tényleg komolyan gondolják? képgaléria

2009.03.03 16:30rtlbulvar.hu
Egy család lesz belőlük?

Madonna január elején, nem sokkal válása után kezdett randizni Jesus Luzzal, akit egy magazinfotózáson ismert meg, majd rögtön a táncosai közé hívott. 

A fellángolás nem csupán egy-két napig tartott, hiszen a párocska már legalább 6-8 hete randizgat, ami egészen bíztató. Az 50 éves énekesnő már a gyerekeinek is bemutatta az új pótapukát, legutóbb például a New York-i kabbala centrumban töltöttek el egy kellemes délutánt. 

Madge bizonyára imádná, ha Jesus kitérne a hitéből a kedvéért, erre azonban még várni kell egy kicsit. 

Guy Richie és exneje között eközben egyre jobban elmérgesedik a helyzet. Guy állítólag még Madonna nevét sem hajlandó kiejteni, és ha az újságírók kérdeznek róla, csak úgy emlegeti őt, hogy „ez”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.