II. Erzsébet királynő engedélyét is kérte!

Már megint nagy dobásra készül! Madonna nem elégszik meg akármivel!

Azt beszélik, Madonnát hamarosan a filmvásznon láthatjuk viszont - a popkirálynő nemsokára egy sikeresnek ígérkező amerikai filmben is szerepelhet és még Wallis Simpsont is el akarja játszani!

Madonna egyre dögösebb és szexibb! képgaléria

2009.02.19 15:00ma.hu

Ugyanis az egyik legnépszerűbb amerikai médiaszemélyiség, Ryan Seacrest, azt nyilatkozta, hogy Madonna is szerepelni fog a nagy sikerű Alkonyat című film folytatásában, az Újholdban. 

Seacrest szerint Madonna színészi és énekesi tehetségét is megcsillogtathatja majd a mozivásznon. 

Madonna filmes karrierje eddig nem volt sikeres, sem az Evitában, sem a Hullámhegyben nyújtott produkciója miatt sem voltak odáig a rajongók! Tavaly rendezőként is debütált az ötvenéves díva, de Filth és Wisdom filmje ugyancsak nem nyerte el a kritikusok tetszését. 

Az Újholdban is szerepet kap, ám még egy fontos szerepre vágyik! Madonna ugyanis el akarja játszani Wallis Simpsont abban az új életrajzi ihletésű filmben, amely Edward herceg és az amerikai nő szerelmét meséli el. 

A The Sun úgy tudja, hogy az énekesnő nagyon sok hasonlóságot lát önmaga és Simpson között, és már válása előtt is foglalkoztatta a projekt. Most, hogy a válás már lezajlott, teljes erőbedobással foglalkozhat az új filmmel.

Madonna a Hullámhegy című filmben!

A pletykák szerint maga Madonna kérte II. Erzsébet királynő engedélyét, hogy filmet készíthessen Simpson és Edward szerelméről. 

Az jó kérdés, hogy az énekesnő hogyan talál majd időt a forgatásokra? 

Madonna ugynais nyárig Sticky & Sweet turnéjára készül, majd júliustól szeptemberig egyfolytában turnézik és augusztus 22-én Budapesten is fellép!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.