Normális ember nem bírja a tempót?

Képek - Majdnem belehalt egy újságíró Madonna utánzásába!

Meglepő dologra vállalkozott egy brit újságíró - Ashley Pearson, aki a Daily Mail-nek ír, felkutatta Madonna edzőjét, hogy megtudja, hogyan tartja karban testét a sztár. Vesztére!

Micsoda test! - Madonna kínozza magát? képgaléria

2009.02.06 11:30ma.hu
Madonna kidolgozott teste - Fotó: Splash

Ashley Pearson-nak már az első pár, Madonna edzőjével eltöltött óra után rá kellett jönnie: ezt nem lehet kibírni!

Az újságíró döbbenten tapasztalta, micsoda önkízást végez naponta a popdíva.

Neki már az első nap után borzasztó izomfájdalmai voltak, nem tudott lépcsőzni, és bedagadt a térde!

Ehhez képest Madonna a megerőltető gyakorlatokat nap mint nap végigcsinálja, öt órán át gyötri magát, és minden alkalommal reggel hatkor kezdi.

A kezdő bemelegítést kardioóra követi, ebből nyolcvan perc, majd ugyanennyi tánc következik a futópadon.

Ashley Pearson - Fotó: Daily Mail

Ashley-nek már a talpon maradás is nagy nehézséget okozott.

Hiszen gyakorlatozás közben 6 kilométer per órás sebességgel kellett futnia a padon, de ezzel nincs vége: Madonna a gumiasztalon is táncol még negyven percet!

Ezt pilates edzés követi, minden tagját fél óra hosszát mozgatja. A sztár délután sem pihen, "levezetésnek" fut a szabadban, este pedig lazító jógagyakorlatokat végez és még egy kis pilates-szel zár.

A Daily Mail újságírója öt hétig csinálta ugyanazt az edzést, mint Madonna, de elmondása szerint már a medencecsontjai is kiálltak, ellenben alig tudott mozogni.

Bal térdében részleges ínszalagszakadást szenvedett, az anyagcseréje pedig felborult, mivel az edzéshez az is hozzátartozott, hogy csak rostokból álló ételeket fogyasztott.

Állandóan kimerült volt és sírórohamokkal küzdött - zárta megdöbbentő beszámolóját Ashley Pearson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.