Sticky and Sweet turné keretében érinti hazánkat!

Képek! Őrületes Madonna koncert várható augusztus 22-én!

Madonna augusztus 22-én lép fel Budapesten, új koncerthelyszínen, a Kincsem Parkban - jelentette be a Live Nation Hungary koncertügynökség. A világ egyik legnépszerűbb énekesnője a Sticky and Sweet turné keretében érinti Magyarországot.

Fergeteges koncerteket ad a popsztár! képgaléria

2009.02.12 16:00MTI

A koncertügynökség korábban, január 30-án még csak annyit közölt az MTI-vel, hogy magyarországi koncert is szerepel Madonna nyári európai turnéjának programjában. Az augusztus 22-iki koncert előtt Paul Oakenfold melegíti be a közönséget - ő az egyik legelismertebb név a modern klub kultúrában. 

A Sticky and Sweet turnét 2008-ban 2.350.285 rajongó láthatta a világ 58 különböző városában és a jegyeladások az összes helyszínen megdöntöttek minden addigi rekordot. A turné 2009 nyarán olyan országokat és városokat ér el, ahol Madonna még soha nem lépett fel.
 
Az énekesnő legutóbbi lemeze, a Hard Candy tavaly jelent meg. Budapesten az elmúlt években minden részletében felújított Kincsem Park ad otthont a rendezvénynek. 

A 84 hektáros park szinte Budapest közepén fekszik, és eddig mint koncerthelyszín ismeretlen volt, noha befogadóképessége meghaladja a Puskás Ferenc Stadionét.

A Live Nation az MTI-hez eljutatott sajtóanyagában kiemelte, hogy a Kincsem Park Albertirsai útról nyíló bejárata a metró Pillangó utcai megállójától mintegy tízperces sétával közelíthető meg. Mivel a helyszínen a parkolóhelyek száma korlátozott, javasolják a tömegközlekedés használatát. Madonna koncertjére február 20-tól a ticketpro hálózatán keresztül lehet jegyet vásárolni. 

Egy vásárló legfeljebb 6 jegyet kaphat. A Live Nation Hungary tájékoztatása szerint a normál ülőhely 35 ezer, a színpadtól való távolságtól függően a legdrágább állóhely 30, a legolcsóbb 15 ezer forintba kerül. 

A parkolóhelyet és állófogadást is magában foglaló VIP-jegyhez 110 ezer forintért lehet hozzájutni. A madonna.com oldalon regisztrált Icon Platinum fan club tagok részére már február 17-e 10 óra és február 19-e 15 óra között is hozzáférhetőek lesznek a budapesti jegyek. 

Egy klubtag legfeljebb 4 jegyet vásárolhat, kizárólag a madonna.com oldalon keresztül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.