Szédítő ár a díva pucér képéért!

Képek - Rekord! Közel 9 millióért kelt el Madonna szőrös fotója!

Nem kellett sokáig keresgélni a teljesen pucér Madonna-fotó gazdáját - Az énekesnő húszévesen készült képéért 8,6 millió forintnak megfelelő összeget adott új tulajdonosa!

Nem szégyenlős! Madonna húszévesen pucérra vetkőzött képgaléria

2009.02.13 12:05ma.hu

Árverésre bocsátotta a New York-i Christie's aukciós ház a popdíva húszévesen készült egyik művészfotóját - Az 1979-es fotósorozaton Madonna leplezetlenül mutatta meg bájait.

Még a szervezők sem számítottak ilyen borsos árra!

A teljesen pucér fényképért rekord összeget, 37500 dollárt, azaz 8,6 millió forintot perkált le a Madonna-rajongó új tuljadonos! Kiléte titok, csupán annyit lehet tudni róla, hogy európai.

A képek készültekor a ma már világhírű, népszerű popsztárnak nemigen volt pénze, táncosként próbált megélni. Egy hirdetésre jelentkezett, s vállalta, hogy Lee Friedlander meztelen képeket készítsen róla.

A fotósorozatot 1985-ben a Playboy-ban is bemutatták, később a Penthouse is lehozta.

A ma is ünnepelt díva ugyan már nem sokban emlékeztet a fiatal Madonnára, de annyi bizonyos, hogy szépségét és fitt külsejét ötvenévesen is őrzi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.