A popdíva megmutatja: mély a torka

Videó: Madonna pornóba illő módon ki-be húzogatja!

Madonnával kapcsolatban már semmin sem lepődik meg az ember mostanában - Most előkerült egy már-már elfeledett videó, melyen a díva szinte pornóba illő módon szórakoztatja baráti társaságát.

Így fetrengett Madonna a fiatal Jesus Luz-zal! képgaléria

2009.02.23 19:455perc.hu

Madonna mindig meg tudja lepni valami pikáns újdonsággal a nagyérdeműt.

Turnéja során 13 olyan országba látogat el, ahol még korábban nem járt, többek között Magyarországra is, egy nála 28 évvel fiatalabb fiúval jár, akivel egy erotikus fotósorozat brazíliai forgatása során jöttek össze.

Most pedig nézzünk meg a már-már elfeledett videót 1990-ből, a Truth or Dare, azaz Felelsz, vagy mersz című dokumentumfilmből, amit a popdíva egyik turnéja során rögzítettek.

Ezekben az időkben különösen provokatív volt az énekesnő, szóval szeretett zöldeket beszélni vallási és szexuális témákban egyáltalán, valamint a színpadon is vadul imitálta az erotikát.

A következő képsorokban szinte már pornóba illő módon szórakoztatja baráti társaságát, amint megmutatja, milyen mélyen tud torkolni.

Hát nem gyengén, szóval valószínűleg sok férfi fogja örömét lelni a következő fél percben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.