Újra harcban egy gyermekért a díva!

Képek: Csak napok kérdése Madonna új babája?

Már csak napok kérdése, és újra kisgyermeket tarthat a karjában a popdíva - Legalábbis ezt reméli Madonna, akinek már van egy adoptált fia, s most úgy tűnik, végre megkaphatja Malawiból várva-várt kislányát.

Madonna családja: két saját és egy adoptált baba képgaléria

2009.03.27 10:30ma.hu

Már várják Afrikában Madonnát, aki az elkövetkező napokban ígérte érkezését Malawiba - A dúsgazdag énekesnő már korábban bejelentette, még egy gyermeket készül örökbefogadni.

A hírek szerint már hivatalosan is benyújtotta kérvényét, hogy magához vehessen egy újabb kicsit, s a végéhez közeledik 19 hónapos kálváriája, hogy megkaphassa a Mercy James névre hallgató kislányt.

Két saját csemetéje, Lourdes és Rocco mellett már van egy adoptált fia, David Banda, aki szintén Malawiból származik. Talán nem véletlenül esett a sztár választása ismét erre az országra.

Madonna és adoptált fia, David Banda

A helyi gyermekvédelmi minisztérium egyik dolgozója a The Sun-nak elmondta, hogy a hónap végéig biztosan találkoznak Madonnával. Az örökbefogadási eljárás már folyik Lilongwe városában.

Évekkel korábban a most három esztendős David Banda adoptálása körül is nagy volt a megrökönyödés - hiszen "Madge" az AIDS sújtotta országól vette magához a kisfiút, ráadásul a nem Malawiban élő lakók számára a törvények tiltották az örökbefogadást.

A szupersztárt azonban mindez nem riasztotta el. 2007 augusztusában, Malawi-ban tett látogatása során valósággal beleszeretett a kis afrikai árva lányba. Elhatározta, hogy őt is magához veszi: így adoptált kisfiának lesz egy hozzá hasonló testvérkéje.

Az énekesnőnek persze ismét szembesülnie kell egy akadállyal az örökbefogadás során: korábban, amíg együtt élt férjével, Guy Ritchie-val, szintén az otthoni puskaporos hangulatra hivatkozva akarták tőle elvenni David-et.

Most azonban Madonna elvált asszony - és mint ilyen, nehezebb lesz elfogadtatnia, hogy egyedül is fel tudja nevelni az adoptálandó gyermeket.

A sztár mindenesetre úgy készül, hogy pár napon belül már karján az új kislányával hagyhatja el Malawi-t...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.