Rokonai nehezen engedték a kicsit!

Képek Malawiból: Madonna négyéves árvalányt visz haza

Napok óta az afrikai országban időzik a popdíva - Madonna örökbefogadott fiával, David-del és két saját gyermekével Malawiba érkezett, ahonnan a reményeik szerint már egy hugicával együtt távoznak...

Madonna Malawiba érkezett! képgaléria

2009.03.30 10:50ma.hu

Mercy James lesz Madonna következő gyermeke - A négyéves kislány a Mchinji Remény Otthona árvaházból származik, szintén Malawiból, ahonnan a popsztár előző fiát is adoptálta.

A bájos kisgyermeknek mindkét szülője meghalt - ez nem ritka az AIDS-től sújtott vidéken.

A kis Mercy James hamarosan Madonna lánya lesz - Fotó: dlisted

A hírek szerint hétfőn nyújtja be a Lilongwe-i bírósághoz Madonna ügyvédje, Alan Chinula a kis Mercy adoptálási papírjait.

Némi gond azért akadt először az örökbefogadással. Mert bár Mercy szülei nem élnek, rokonai állítólag nem akarták elengedni a kislányt - ráadásul fogamuk sem volt arról, kicsoda Madonna.

Háromszor nemet mondtak az adoptálásra, de végül meggyőzték őket arról, hogy helyesen cselekszenek, ha lehetőséget adnak Mercy-nek arra, hogy egy jobb, egészségesebb életet éljen a gazdag díva mellett.

Az énekesnő egyébként Malawiban arra is szakított időt, hogy fiával, David Bandával ellátogasson a kisgyermek vér szerinti édesapjához - akivel a férfi három esztendeje nem találkozott.

A popdíva ragaszkodik hozzá, hogy fia megtartsa gyökereit, és foglalkoztassa a szülőhazája kultúrája is.

A díva ellátogatott a Chkhota nevű településre is, ahol megbeszélést folytatott a leányiskola építésével kapcsolatban, melynek költségeit alapítványa, a Raising Malawi állja.

Madonnának az afrikai kisfián kívül van két vér szerinti csemetéje is: Lourdes Maria - akinek édesapja a sztár korábbi edzője, Carlos Leon -, tizenkét éves, a volt férjétől, Guy Ritchie rendezőtől született Rocco pedig nyolc esztendős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.