Máris összebarátkozott nővérével, Lourdes-sel?

Megható képek! Madonna és gyermekei megismerkedtek az új tesóval!

Madonna örökbefogadási terveit megakasztották a malawi hatóságok, de az énekesnő biztos abban, hogy végül sikerrel jár, és hazaviheti a kiszemelt kislányt, a négy éves Mercyt.

Ő a kis Mercy, a négy éves kislány! képgaléria

2009.04.02 14:40ma.hu

Annak idején a David Banda körüli hercehurca sem volt egyszerű, de Madonna megkapta, amit akart. Nincs kétségünk afelől, hogy most is eléri célját, csak idő kell hozzá. 

A The Sun magazin is optimistán áll a kérdéshez, és friss számában egy vezető malawi hivatalnokot idéz:
 
- „Madonna nagyon jó anya, és nagykövet Malawinak. Több ezer árvának javított az életkörülményein.”

 A sztár legújabb gyermeke, Mercy James és Madonna először lettek együtt lefotózva, mikor a popsztár és David Malawiba látogatott. A 4 éves kislány nagyon soványnak tűnik, és a szemei bánatosak a képeken, de állítólag máris összebarátkozott nővérével, Lourdes-sel.
 
Madonna mindhárom gyermekét elvitte Afrikába, a lányát Lourdes-t és két fiát, Rocco-t és a Malawi-ból származó Davidet is, hogy találkozzanak legújabb kistestvérükkel. Mercy édesnayja egy 18 éves lány volt, aki a szülés után 5 nappal meghalt, így a kislány anya nélkül maradt. 

A popkirálynő magabiztos, és otthonát már felkészítette a kislány érkezésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.