Megint elhízás fenyegeti a popsztárt?

Képek - Lebukott: Britney diétáról prédikál, de hamburgert eszik

Mostanában remekül néz ki Britney Spears - A pophercegnő nemcsak a toplistára küzdötte vissza magát, de külsőre is a régi. Ám lehet, hogy már nem sokáig.

Britney teste a régi: szenzációs koncert a Bambi Awards-on! képgaléria

2008.12.15 11:00ma.hu - Fotó: Splash

Szigorú diétával és kemény edzésekkel érte el Britney Spears, hogy úgy mutasson a színpadon, mint ahogyan az utóbbi időben láthattuk.

Szó se róla: nagyon jól fest, s szemmel láthatóan sokkal nagyobb önbizalommal lépett a közönség elé, mint tavaly, amikor csúfos kudarcot vallott visszatérési kísérletével az MTV gálán.

Britney azonban bevallottan imádja a gyorséttermi ételeket - sajnos, nem is mindig tud nekik ellenállni.

Depressziós időszakában előfordult, hogy napokig csak cukros kólán és hamburgeren illetve csokoládén élt, s ennek meg is lett az eredménye: még több plusz kiló...

Az énekesnő most büszke megújult külsejére, ám ha nem vigyáz, könnyen visszakúszhat rá a súlyfelesleg!

A minap ugyanis szépen lebukott Britney.

A szőkeséget - annak ellenére, hogy folyamatosan diétája fontosságát hangoztatta -, a Lotteria gyorsétterem előtt fotózták le.

A szemtanú fényépész szerint az énekesnő a gyorsétteremből jött kifelé, amikor villant a vaku.

A kérdéses étteremben megtalálható a hizlaló édességektől kezdve a hamburgerig minden, s csak remélhetjük, hogy Britney útja nem visz el mostantól minden nap mellette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.