Két tinisztár mama - és aki az egészet okozta...?

Britney édesanyja vallott: Én tehetek mindenről!

Britney Spears visszatért - Újra csinos, energikus és sorra nyeri a zenei díjakat. Lelkében azonban ugyanúgy ott vannak a bajok. Lynne, az énekesnő édesanyja megdöbbentő interjújában beismerte, minden az ő hibája.

Együtt a Spears család: Szülők, gyerekek és unokák képgaléria

2008.12.11 11:25ma.hu

Még az is megfordult a fejemben, hogy könyvemnek azt a címet adjam: Minden az én hibám - vallotta be Lynne Spears, Britney édesanyja, aki - bár egy 26 és egy alig 18 éves lánya van -, már háromszoros nagymama is.

Lynne Spears a legifjabb unokával, Maddie-vel

"Ma már persze nevetek ezen, de akkoriban tényleg úgy véltem, hogy én tehetek a lányom helyzetéről. S ha tényleg őszintén belegondolok, valahol most is így érzem..." - ismerte be Mrs. Spears.

A fiatalos mama popsztár lánya tavalyi összeomlása kapcsán adott ki egy kötetet, melyben őszintén mesélt Britney gyermekkoráról, s egészen személyes titkokat is közreadott.

Beszámolt többek között arról, hogy az énekesnő 14 évesen már nem volt szűz, és az alkoholos italokat egy évvel később kezdte el kóstolgatni...

Lynne Spears a Daily Mail-nek elmondta: amikor tavaly Britney- túl egy csúnya váláson és állandóan a rivaldafényben - idegösszeomlást kapott, attól rettegett, hogy a lánya öngyilkos lesz.

Alig találkoztak, távol voltak egymástól, és a mama nemigen tudta, pontosan mi zajlik gyermeke életében.

Britney pedig teljesen elvesztette a fejét, ezt bizonyította az az eset is, hogy valóságos önkívületben tért be fodrászához, majd sajátkezűleg tarkopaszra nyírta magát.

Britney, a popsztár és édesanyja

Lynne azonban megkönnyebbülten mondja: Britney megnyugtatta őt, hogy akármilyen rossz is érje, nem fog önkezével véget vetni az életének. Ugyanis imád élni!

A popsztár édesanyja a Daily Mail-nek elmondta: akkor hihetetlenül büszke volt rá, s most is az, hiszen akkora mélyrepülés után a lánya ismét a rivaldafényben áll, s újra felkarolta a szerencse...

Britney Spears mostanában valóban összeszedte magát, hiszen nemcsak a slágerlisták újbóli meghódítására indult, hanem családi életét is igyekszik rendezni. Ma már törődő édesanyja két fiának, akiket a bíróság egy éve az apjuk, Kevin Federline gondjaira bízott.

A popdívának két testvére van, bátyja, Bryan és húga, az alig 18 éves Jamie Lynn - utóbbi szintén szült már. A Nickelodeon csatorna ifjú sztárja  középiskolás barátjától esett teherbe, s júniusban hozta világra kislányát, Maddie-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.