Tom Cruise feleségének arcára kiült a kimerültség!

Nézze meg! Katie Holmes nyúzott és fáradt!

Katie Holmes szinte minden este színpadon van, hiszen nagy sikerrel játsszák az Édes fiaim című darabot New York-ban, melynek a sztár alakítja női főszerepét! Katie emellett rengeteg időt tölt Suri-val, akit szinte egyedül lát el...nem csoda hát, hogy nyúzottnak és kimerültnek látszik!

Katie most még nyúzottabb, mint általában! képgaléria

2008.11.26 16:33ma.hu
Suri és Katie általában kettesben láthatók...

Tom Cruise a brit Daily Mirror magazinnak nemrég azt nyilatkozta:
 
-„ Katie tartja össze a családot, a mi családunkat. Erős nő, aki a legnehezebb helyzetekben is helyt áll. Nagyon jó édesanyja Suri-nak!” 

A kislánnyal a jelek szerint főként a színésznő foglalkozik, miközben rohangál Los Angeles-i lakhelyük és a New York-i Broadway közt. Úgy tűnik, a színfalak mögött azonban mindig akad probléma a Cruise-Holmes családban.
 
Mostanában ritka, hogy együtt sikerült lekapni Tomot, Katie-t és közös lányukat, Suri-t. Ez talán nem véletlen. Vajon van annyira erős Katie, hogy egyedül nevelje fel kilányukat míg Tom máshol tölti az időt? 

Talán az sem véletlen, hogy Katie Holmes-ról sok olyan fotó születik, ahol nagyon fáradtnak látszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.