Az énekesnőnél a legintimebb villant ki!

Durván ciki fotók! Amy Winehouse bugyija lecsúszott!

Hoppá - Már megszokhattuk, hogy az egyébként tehetséges, sikeres énekesnő nem a jó ízléséről ismert. Ehhez hasonló, durva baklövést viszont még nem követett el!

Hú de ciki! - Amy bugyija lecsúszott! képgaléria

2008.07.09 14:10ma.hu

Amy Winehouse-t többnyire nem nagyon érdekli, hogyan áll rajta a ruhája, vagy hogy egymáshoz illiő holmikat húz-e magára.

A melltartópántja az esetek többségében hanyagul kilátszik, és általában cseppet sem harmonizál öltözéke más darabjaival.

Mostani baklövése azonban fölöttébb ciki...!

Az igazítással már elkésett...

A csinos Amy enyhén szólva alacsony derekú farmerben jelent meg egy szórakozóhelyen, és miközben éppen a zsebében turkálva kutatott valami után, a nacit még lejjebb tolta - sajnos, csúszott vele együtt a bugyija is...

...a jelenlevőknek pedig volt mit látniuk! Alaposan megfigyelhették Amy Winehouse legintimebb testrészét! Ráadásul, az is kiderült, hogy "fazonigazítást" sem mostanában végzett az énekesnő...

A képeken nem látni, vajon nem volt-e "beállítva" ismét Amy, aki sajnos még mindig nem veti meg az alkoholt.

Az mindenesetre biztos, hogy az utcán észbe kapott, kicsit megigazította a nadrágját - de nem eléggé! A pikáns látványt ugyanis ezután sem kellett nélkülözniük az arra járóknak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.