Eszméletét vesztette az énekesnő!

Képek: Mi történt? - Amy Winehouse összeesett, kórházban van!

Amy Winehouse brit soulénekes hirtelen elájult otthonában hétfőn, de röviddel később magához tért és édesapja egy londoni kórházba vitte kivizsgálásra.

Fotósok hada várta a kórházba igyekvő Amy-t képgaléria

2008.06.17 08:45MTI

Amy Winehouse szóvivője szerint az énekesnőnek nem történt baja az eszméletvesztés miatt, mert egyik alkalmazottja éppen mellette volt, és el tudta kapni, amikor összeesett.

A rosszullét észak-londoni otthonában tört rá a 24 éves énekesre. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta. Amint visszanyerte öntudatát, apja bevitte a kórházba, ahol valószínűleg bent tartják éjszakai megfigyelésre és különböző vizsgálatokra.

A Grammy-díjas énekes és dalszerző az utóbbi időben gyakran került a címlapokra drogfüggősége miatt.

Férje, Blake Fielder-Civil néhány napja állt bíróság előtt, mert megütött egy bártulajdonost és meg akarta vesztegetni, hogy elkerülje a felelősségre vonást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.