Mi történhetett az énekesnővel?

Furcsa képek: Sebekkel borítva énekelt Amy Winehouse!

Türelmetlenül várta már mindenki Amy Winehouse-t, aki a minap nagyszabású koncerttel tért vissza elvonókúrája után a színpadra, Lisszabonban - Az énekesnő hozta a formáját, ám a rajta levő furcsa sebeket nem tudta elrejteni...

Amy Winehouse lila foltokkal jelent meg koncertjén képgaléria

2008.06.02 16:15ma.hu

Csaknem kilencvenezer ember előtt lépett újra színpadra a tehetséges énekesnő, Amy Winehouse múlt pénteken Lisszabonban. Elvonókúrája óta ez volt a Grammy-díjas sztár első komoly fellépése.

Amy a Rock in Rio fesztiválon állt színpadra, ahol alaposan megváratta közönségét - a nagyérdemű egy óra hosszáig leste rendületlenül a világot jelentő deszkákat, míg végre a kissé hóbortos énekesnő fel nem tűnt a színen.

Természetesen minden szem rá szegeződött, és azon túl, hogy az énekesnő kieresztette csodálatos hangját, bizony egyébnek is tanúi lehettek a jelenlevők.

Amy nyakán messziről is jól látható, lila seb éktelenkedett, a bal karja könyéktől lefelé be volt kötve! A sérülések miatt igencsak megindult a találgatás: honnan származnak a sebek?

Miután Amy férje, a cseppet sem feddhetetlen Blake Fielder-Civil most is a Pentonville-i börtön lakója, aligha lehetséges, hogy vele gabalyodott össze a sztár...

...vagy mégis? Az Amy nyakán látható lila folt szinte bizonyosan egy heves egymásratalálás nyoma, de sajnos, még az sem lenne újdonság, ha egy vad cívódásból származna. Különösen, hogy az énekesnő megsérült a karján - Amy és Blake közt korábban is gyakoriak voltak a tettlegességig fajuló viták.

Többen azt feltételezik, hogy az énekesnő mindenképp a börtön falai között szerezte a furcsa foltot és sérülést, ugyanis férje meglátogatása után mindössze pár órával állt színpadra a Rock in Rio fesztiválon...

Amy Winehouse, annak ellenére, hogy mióta párja börtönben van, állítólag már a válás is szóba került köztük, az énekesnő minden alkalmat megragad, hogy kimutassa, most is imádja a férjét.

A lisszaboni koncerten jól látható szívecskét tűzött borzas hajába, "Blake" felirattal, és megváltoztatta az egyik dalának szövegét is, hogy beleszőhesse, azt a férfit szereti, aki a börtönben van...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.